Consultaties

Algemene afspraak

Een consultatie bij een van onze kinesitherapeuten of de psycholoog kan enkel op afspraak. De consultatiemomenten zijn op onze website te vinden. Een afspraak moet minstens 12u op voorhand worden afgebeld of de behandeling zal worden aangerekend. We vragen om een eigen handdoek mee te brengen tijdens de consultaties om hygiënisch te kunnen werken.

Verloop eerste consultatie

Tijdens de eerste afspraak zal de identiteitskaart en soms een klevertje van de mutualiteit worden gevraagd. Men neemt ook best alle medische documenten en recente medische beeldvorming mee. Het eerste consult neemt ongeveer 30 min. tot een uur in beslag. Uw probleem zal dan ten gronde worden onderzocht zodat we de meest optimale behandeling kunnen instellen.

  • Identiteitskaart
  • Alle medische documenten

Prijzen

Voor de kinesitherapie werken we vanaf 01/01/2018 als gedeconventioneerde kinesitherapeuten. De basisprijs voor kinesitherapie is 36€ - 37€.

De eerste zitting omvat dossieropmaak, klinisch functioneel onderzoek, bilan en een eerste behandeling. We streven ernaar om hiervoor een uur te voorzien waarbinnen ook een volwaardige behandeling wordt uitgevoerd die mee op het einde wordt afgerekend.

Voor extra prestaties en gespecialiseerde technieken wordt een bijkomend supplement aangerekend.

De psycholoog rekent een vaste tarief per consultatie. Hiervoor is er meestal geen terugbetaling van de mutualiteit. Via onderstaande link vindt u een overzicht van de terugbetalingsvoorwaarden van het ziekenfonds: http://users.myonline.be/allemeesch/KlinPsy/Terugbetaling.htm