Alina Hindryckx

afbeelding van Alina Hindryckx
Real name: 
Psycholoog
Specialisaties: 
Erkend klinisch psycholoog
Voorstelling: 

Opleiding

Ik ben afgestudeerd als Master in de klinische psychologie aan de UGent. Hiernaast vind ik het belangrijk om mij te blijven bijscholen. Zo verdiepte ik mij in 2019 in de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en startte ik in 2020 met de opleiding Eerstelijnspsychologie aan de UGent. Daarnaast volgde ik in 2021 de opleiding Voedingspsychologie en Acceptance and Commitment Therapy.  

Ervaring

Ik werk als klinisch psycholoog in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis campus Aalst en Asse op de afdeling Endocrinologie – Diabetologie en de afdeling Fysische Geneeskunde en Revalidatie. Hier werk ik voornamelijk met mensen met eetproblemen, diabetes en chronische rugpijn. Daarnaast heb ik gedurende 7 maand stage gelopen in Kliniek Sint-Jozef te Pittem. Daar begeleidde ik mensen met onder andere angst-, stemmings- en persoonlijkheidsproblemen. 

Doelgroep

Therapeutische ondersteuning bij jongvolwassenen, volwassenen en ouderen voor uiteenlopende redenen. Dit kan gaan over angst, depressie, burn-out, laag zelfbeeld, chronische pijn, eetproblemen, relatieproblemen en andere stressoren. 

Werkwijze

Aan de hand van verschillende technieken, uit onder andere de eerstelijnspsychologie en gedragstherapie, zoeken we samen naar oplossingen om het leven voor u draaglijker te maken. Daarnaast kunnen vaardigheden getraind worden en relaxatietechnieken aangeleerd worden die bijdragen aan uw welbevinden.

Tarieven

Een sessie duurt 1 uur en de kostprijs bedraagt 60 euro.
De betaling kan cash, via bancontact-app of Payconic. 

Terugbetaling 

De terugbetaling van therapeutische sessies verschilt per mutualiteit. Voor meer info raadpleeg je het best jouw mutualiteit.

Annulatie 

Indien u een afspraak wenst te annuleren of verplaatsen dient dit meer dan 24u op voorhand te gebeuren. Als u minder dan 24u op voorhand verwittigt, kan een vergoeding van 30 euro aangerekend worden. Indien u niet komt opdagen zonder verwittiging wordt de volledige sessie aangerekend.

Contactgegevens

alina@kine-consult.be
GSM: 0479 40 15 22